vancsa_istvan

„Amikor gimnazistaként rászoktam a dohányzásra, azért szoktam rá, mert tilos volt. Tehát én azt hiszem, hogy a tiltás mindig, minden esetben az elgondolható legrosszabb eszköz.”

Váncsa István újságíró


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Újabb feljelentés dohányzás miatt PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2013. augusztus 09. péntek, 18:44

ft_kalapacsNemrég írtunk arról, hogy Németországban kilakoltattak egy 75 éves férfit, mert dohányzott. Most egy házaspárt jelentettek fel Berlinben, mert az erkélyükön dohányoznak.

Egy nyugdíjas pár megelégelte, hogy az alattuk lakó szomszéd mindig dohányzik az erkélyen és ők így nem tudnak kimenni a sajátjukra, mert felszáll a füst. Egy aprólékos jegyzőkönyvet készítettek arról, hogy mikor füstölögnek az alattuk lakók, még a hamutartót is lefényképezték.

A „vádlottak” sérelmezték, hogy kémkedtek utánuk és a bíró is túlzásnak érezte a jegyzőkönyvet, valamint a fényképes bizonyítékot. A felperes akarata, hogy a szomszédok csak meghatározott időintrvallumban, 8 és 10 óra, 11 és 13 óra, 15 és 17 óra, 19 és 20 óra, illetve 23 és 7 óra között dohányozhassanak. A döntés szeptember 6-án várható.

 

Forrás:  http://www.bild.de/regional/berlin/rauchverbot/raucher-31708408.bild.html

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2013. augusztus 09. péntek, 18:48
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később