patai_andras

„Természetesen lehet változásokat érvényesíteni a dohányzás-szabályozásban, de ezek mögött mindig tudományos kutatásnak és bizonyítékoknak kell állnia.”


Patai András egykori ügyvezető elnök, Magyar Dohányipari Szövetség (megszűnt: 2011)


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Kilakoltatják, mert dohányzik PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2013. augusztus 02. péntek, 13:42

cigizikNémetországban a Düsseldorfi Kerületi Bíróság döntésének értelmében 40 év után kell elhagynia lakását az albérlőnek. Az ok: dohányzik.

Zavarja a szomszédjait a cigarettafüst, a lakásból ki lehet lakoltatni, született meg szerdán a döntés. A főbérlőnek egy társasházban azt nem kell tűrnie, ha a füst a lépcsőházba szivárog és elviselhetetlen a szag. Ez akkor is igaz, ha elvileg szabad dohányozni a lakásban, és különösképpen igaz Friedhelm Adolfra, akinek 40 év után kell elhagynia a lakását.

A főbérlő azzal érvelt, hogy a 75 éves bérlője nem csukja be az ablakot és az ajtót, így zavarja a szomszédokat. Adolf ezt tagadja, és azt mondja, hogy arról nem tehet, ha a lakás ajtajának szigetelése rossz. Az elbocsátást megerősítették, de az ítélet nem jogerős, fellebbezésre még van lehetőség. Nem mellékesen Friedhelm Adolf 35 éven keresztül volt a házmester, ő arra gyanakszik, hogy irodahelyiségnek akarják felhasználni lakását. A főbérlő tagadja ezt.

 

Forrás: http://www.focus.de/immobilien/mieten/rauswurf-nach-40-jahren-gericht-bestaetigt-kuendigung-von-rauchendem-mieter-_aid_1058670.html

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2013. augusztus 02. péntek, 13:47
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később