Fodor_Pter

„Ahhoz, hogy egy felnőtt ember valóban dönthessen, hogy dohányzik-e vagy sem, szükséges lenne az építkező jellegű felvilágosításra már az óvodás kortól.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Kevesebb kiskorú kap dohányárut PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2013. július 19. péntek, 12:53

nd_18bA Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság ellenőrzései során, a megvizsgált dohányárusító helyek 21 százaléka szolgált ki kiskorút, ez a szám a korábbi években 50 % volt.

Az első két hétben a törvényben előírt tájékoztatási kötelezettségeket vizsgálták, akkor 63 százalékban találtak hiányosságokat, most kifejezetten a fiatalkorúak kiszolgálására koncentrálnak, ezt próbavásárlásokkal ellenőrzik. Fokozott ellenőrzések várhatóak, akik szabálysértésen kapnak, azt pénzbírsággal büntetik.

 

Forrás:  http://www.informed.hu/egpol_new/trafik-a-fogyasztovedelmi-hatosag-fokozottan-ellenorzi-a-dohanyboltokat-183519.html

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2013. július 19. péntek, 13:14
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később