patai_andras

„Természetesen lehet változásokat érvényesíteni a dohányzás-szabályozásban, de ezek mögött mindig tudományos kutatásnak és bizonyítékoknak kell állnia.”


Patai András egykori ügyvezető elnök, Magyar Dohányipari Szövetség (megszűnt: 2011)


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Szexshop? Ruhabolt? – Minek nézik a külföldiek a trafikokat PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2013. július 13. szombat, 16:26

nemzeti_dohanybolt_arculatA hir24.hu turistáktól érdeklődött, hogy a nemzeti dohánybolt láttán mire gondolnak, milyen hely jut eszükbe az egységes arculat és 18-as karika láttán.

A megkérdezett különböző nemzetiségű turisták közül senkinek nem jutott eszébe a cigaretta a Nemzeti Dohányboltok láttán. Az egységes arculatból ugyanis semmi nem utal arra, hogy mit árulnak a boltokban. A homlokzatot díszítő 18-as karika és a turisták számára értelmezhetetlen magyar nyelvű „Nemzeti dohánybolt” felirat semmit nem mond a külföldieknek. A 18-as jelzés miatt felnőtt tartalmak jutott a többségnek az eszébe: mint a peep show vagy szexshop. Volt, aki étteremnek esetleg élelmiszerboltnak tippelte. A sötétített ablakok miatt pedig azt hiszik, hogy zárva van a bolt.

Finnországban, Kanadában, Indiában és Izraelben nincs dohánybolt, így komolyan meglepődtek a valódi funkcióján a turisták.

 

A hír és a videó megtekinthető:  http://www.hir24.hu/belfold/2013/07/11/szexshopnak-nezik-a-kulfoldiek-a-nemzeti-dohanyboltokat-video/~~fokusz 

Kép forrása: http://nemzetidohany.hu/assets/130514_nd_kezikonyv_2013-nagy.pdf 

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2013. július 13. szombat, 16:29
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később