vancsa_istvan

„Amikor gimnazistaként rászoktam a dohányzásra, azért szoktam rá, mert tilos volt. Tehát én azt hiszem, hogy a tiltás mindig, minden esetben az elgondolható legrosszabb eszköz.”

Váncsa István újságíró


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Elektromos cigarettát nem lehet árusítani PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2013. július 05. péntek, 15:09

e-cigikA Nemzeti Dohánybolt nyitásához és üzemeltetéséhez készült tájékoztató alapján nem megengedett a szájon át fogyasztott dohánytermékek és az elektromos cigaretták árusítása, valamint tilos a dohánytermékek árumintaként való forgalmazása, és automatás árusítása is.

A tájékoztató alapján a trafikokban a dohánytermékek mellett árusíthatóak: sorsolásos játék és fogadás bonyolításával kapcsolatos termékek, energiaital, szeszes ital, kávé, ásványvíz és üdítőital, újság, napilap, folyóirat, valamint a jogszabályban foglalt egyéb termékek forgalmazhatóak.

 

Forrás: teol.hu

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2013. július 05. péntek, 15:13
 

Hozzászólások  

 
0 #1 2013-07-19 16:20
Nagyon érdekes az elektromos cigaretták tiltása.A nem dohányzók védelmében ez egy jó dolog,vagy a dohányosokat védik attól a kevés nikotintól. Arról még nem hallottam,bárme ly szervezet anyagilag finanszírozná a leszokás költségeit, viszont a neten 10000 Ft-ért könyvet árulnak a leszokás titkáról.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később