Fodor_Pter

„Ahhoz, hogy egy felnőtt ember valóban dönthessen, hogy dohányzik-e vagy sem, szükséges lenne az építkező jellegű felvilágosításra már az óvodás kortól.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Kevés trafik támaszkodik a szerencsejátékra PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2013. június 07. péntek, 16:57

lottoCsupán kétszáz sorsjegy, illetve lottószelvény-árusítási kérelem érkezett a Szerencsejáték Zrt.-hez a nyertes trafikosoktól. Egyelőre még senkivel nem kötöttek szerződést, csak regisztrálják a jelentkezéseket.

A szerencsejáték termékek értékesítése egy trafikban ugyanolyan feltételekkel történhet, mint egyéb partnereknél. A Szerencsejáték Zrt. témában tartott sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy az engedélyek kiadásánál tekintettel lesznek a jelenlegi partnerek üzleti érdekeire is.

A cég megvizsgálja az összes, árusítással foglalkozni kívánó üzlet megközelíthetőségét, a várható forgalom nagyságát és hogy mekkora távolságra van egy, már működő üzlettől. A pályázóknak biztonsági átvilágításon is át kell jutniuk, valamint el kell, hogy végezzenek egy egyhetes terminálkezelői tanfolyamot, és vizsgát is kell tenniük. Mindez feltétele a partnerségnek. Az adatátviteli online terminált,  a trafikosok is  ingyen használhatják, ám a szerződéshez – forgalomtól függően – több százezer forintos óvadékot is le kell tenniük.

 

Forrás:  http://nol.hu/gazdasag/20130605-nemszerencsere_alapoznak?ref=sso 

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2013. június 07. péntek, 17:16
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később