Fodor_Pter

„Ahhoz, hogy egy felnőtt ember valóban dönthessen, hogy dohányzik-e vagy sem, szükséges lenne az építkező jellegű felvilágosításra már az óvodás kortól.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Tilos a trafik a fiatalkorúaknak PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2013. május 26. vasárnap, 18:28

18_alatt_tilosAz új rendelet szerint tilos a fiatalkorúak kiszolgálása a trafikokban, illetve azt is előírja, hogy nem szabad a cigarettát értékesíteni akkor, ha fennáll a gyanú, hogy a felnőtt vevő 18 éven aluli személynek adja tovább a terméket.

Fiatalkorúak nemcsak, hogy cigarettát, hanem más terméket sem vásárolhatnak majd a trafikokban. 

 

A törvény jelenleg tíz százalékos garantált árrést biztosít a dohánytermék-kiskereskedőknek. Ezzel a lépéssel a törvényhozók az remélik, hogy azoknak a kiskereskedőknek is biztosítva van a megélhetésük, akik csak dohánytermékek forgalmazásából élnek.

Az újabb módosítások következtében tovább bővült a dohányboltokban vásárolható termékek köre is, így lottó, sorsjegy, szeszes, energiaitalok, kávé, ásványvíz, üdítők, újság mellett jégkrém és fagylalt is vásárolható lesz majd a trafikokban.

A parlamenti képviselők döntettek arról is, hogy a koncessziós díjból származó teljes bevétel a Nemzeti Dohánykereskedelmi Zrt. működését fedezi majd.

 

Forrás:

http://www.penzcentrum.hu/vasarlas/megszavaztak_10_szazalekra_no_a_dohanytermekek_arrese.1036516.html?utm_source=hirkereso_es_kapu&utm_medium=penzcentrum_linkek&utm_campaign=hiraggregator 

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2013. május 26. vasárnap, 18:31
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később