Fodor_Pter

„Ahhoz, hogy egy felnőtt ember valóban dönthessen, hogy dohányzik-e vagy sem, szükséges lenne az építkező jellegű felvilágosításra már az óvodás kortól.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Balaton Sound: Óriási buli, rengeteg fellépő, zéró cigaretta? PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2013. május 17. péntek, 14:27

balatonsoundA Pannónia Fesztiválon még zökkenőmentes a dohánytermékek beszerzése, ám a Balaton Soundon fejtörést fog okozni.

Megnyitotta kapuit a szántódpusztai Pannónia Fesztivál, ahol még nem okoz fennakadást a trafiktörvény, hiszen ezen a rendezvényen a résztvevők még bárhol beszerezhetik cigarettájukat.

Nem úgy a július 11-én kezdődő zamárdi Balaton Soundon, hiszen ekkor már életbe lép a rendelkezés, miszerint, dohányterméket csak nemzeti trafikban árusíthatnak.

A probléma ezzel, hogy a jogszabályban nem található egyetlen pont sem, amely a szezonális árusításra vonatkozna, vagyis, hogy a nagy fesztiválok számára ideiglenes trafiknyitást biztosítása megoldható lenne. Ami tehát azt jelenti, hogy a fesztiválon nem lehet majd legálisan cigihez jutni.

Zamárdiban a jelen állás szerint két nemzeti dohánybolt nyílik, és ez a kettő fogja majd kiszolgálni a fesztiválozók igényeit. A problémára felvetődött az a gondolat, hogy azokon a településeken, ahol a nyári szezonban a lakosok többszöröse tartózkodik, az adott időre a megfelelő ellátás érdekében a dohánytermékek mozgó árusítását kellene biztosítani. Ám az előző javaslatra válasz helyett a jogszabályt idézte a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. A Balatoni Kiemelt Üdülőkörzet 179 településén előreláthatólag 249 nemzeti trafik nyílhat majd a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. szerint. Gyulai Zsolt vezérigazgató véleménye szerint ezek a trafikok nyáron is ki tudják majd szolgálni a megnövekedett keresletet.

 

Forrás: http://www.vg.hu/kkv/ket-nemzeti-dohanybolt-latja-el-az-egesz-balaton-soundot-403576
Kép forrása:  

http://www.sziget.hu/dws.php?ParentId=131034&pageid=5153&mgalleryAction=Gallery&mgallery_gid=131039&baseAction=Item 

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2013. május 17. péntek, 14:49
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később