vancsa_istvan

„Amikor gimnazistaként rászoktam a dohányzásra, azért szoktam rá, mert tilos volt. Tehát én azt hiszem, hogy a tiltás mindig, minden esetben az elgondolható legrosszabb eszköz.”

Váncsa István újságíró


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Új trafikrendszer megváltoztatja a dohánypiacot PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2013. április 12. péntek, 11:20

cigarettekA Dohányipari Befektetők Magyarországi Szövetsége (DBMSz) arra hívta fel a figyelmet, hogy néhány hónap múlva életbe lépő új trafikrendszer átformálja az aktuális dohánypiacot.

A szövetség, hogy átbeszélje az új dohánytermék-kiskereskedelmi rendszerre történő átállással kapcsolatos feladatokat, április 8.-án szakmai fórumot szervezett. 

 

A konzultáción több szakmai szervezet vett részt: a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM), a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM), a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH), a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), valamint a Magyar Dohány Kiskereskedők Egyesülete.

A tanácskozás főbb témái között szerepelt többek között: a kiskorúak védelmének fontossága, és az ehhez kapcsolódó gyakorlati lépések kidolgozása, illetve, hogy a sikeres pályázók a vonatkozó jogszabályokat és tájékoztatókat alaposan megvizsgálják. Mindezeken túl a szakmai ülésen arról is szó esett, hogy az reform legnagyobb kockázatának az illegális kereskedelem hódítását tekintik, mely ellen együttes erővel próbálnak majd harcolniuk.

 

Forrás: hvg.hu

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2013. április 15. hétfő, 11:26
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később