patai_andras

„Természetesen lehet változásokat érvényesíteni a dohányzás-szabályozásban, de ezek mögött mindig tudományos kutatásnak és bizonyítékoknak kell állnia.”


Patai András egykori ügyvezető elnök, Magyar Dohányipari Szövetség (megszűnt: 2011)


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Újabb trafikos kiírás várható PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2013. április 05. péntek, 15:51

dohanyarudaA Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. közlése szerint újabb pályázatot írnak ki azokra a településekre, ahol a korábbi kiírásban nem adta be ajánlatot.

1.417 településről nem érkezett ajánlat a február 22-i határidőre, ezért eredménytelennek nyilvánították esetükben a pályázatot, és új kiírást tesznek közé a felhívást követő 30. napon. Az ismételten kiírt koncessziós jogosultságokkal érintett települések listája megtekinthető: www.nemzetidohany.hu oldalán.

Az új pályázati kiírások a megjelenést követően a Széchenyi Programirodáknál szerezhetőek be, illetve letölthetőek a www.kormany, a www.nemzetidohany.hu, és a www.szechenyiprogramiroda.hu honlapokról.

A korábban beérkezett ajánlatok iktatását és bontását, érvényességük ellenőrzését 2013. február 23-án megkezdte a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. Határidőn belül összesen 15.633 darab pályázati anyag érkezett, melyekből megállapítható, hogy egyes területeken négy-ötszörös túljelentkezés van, és számos település a le nem adott pályázatok miatt eredménytelen a trafikos pályázat.

 

Hír forrása: MTI

Kép forrása: infogyor.hu

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2013. április 05. péntek, 15:54
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később