patai_andras

„Természetesen lehet változásokat érvényesíteni a dohányzás-szabályozásban, de ezek mögött mindig tudományos kutatásnak és bizonyítékoknak kell állnia.”


Patai András egykori ügyvezető elnök, Magyar Dohányipari Szövetség (megszűnt: 2011)


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Károk a dohányzást tiltó táblák lopásából PDF Nyomtatás E-mail
: starstarstarstarblank
Írta: Füstölgők   
2013. március 29. péntek, 14:47

buszmegalloFolyamatos problémát okoz, hogy Bács-Kiskun megye buszmegállóiban kihelyezett dohányzás tiltó táblák at sorozatosan ellopják. Az ismeretlen tettesek nagy kárt okoznak ezzel az üzemeltetőnek.

 

Fokozott ellenőrzéseket tartottak február végén és március közepén Bács-Kiskun megyében, ahol általában betartják a szabályozást. Szabálytalanságot csupán 29 esetben állapítottak meg 462 ellenőrzésből. Főként közoktatási, gyermekjóléti, gyermekvédelmi intézményeket, a játszóterek, iskolák környékét ellenőrizték, de „ellátogattak” az autóbusz pályaudvarokra, helyi és helyközi buszmegállókra, vendéglátó egységekbe, egészségügyi szolgáltatókhoz egyaránt. Folyamatosan visszatérő problémaként tapasztalták az ellenőrzés során, hogy a tiltó táblákat ismeretlenek lopkodják.

Forrás: baon.hu

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2013. március 29. péntek, 20:39
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később