Fodor_Pter

„Egyikünk sem gondolja, hogy a dohányzás egy egészségnövelő cselekedet, de a magyar felnőtt lakosság közel egyharmada teszi. Ez egy kisebbség, de egy jelentős kisebbség.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Szigorú tilalom, mégis dohányoznak Sanghajban PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2013. március 19. kedd, 15:52

sanghajFolyamatosan emelkedik a beltéri helyiségekben dohányzók száma, ezért Sanghaj vezetése még szigorúbb szabályokat és büntetéseket alkalmazna.

 

Három évvel ezelőtt vezették be a nemdohányzók védelmét szolgáló szabályozást, amely kötelezi többek között a bárokat, iskolákat, kórházakat és éttermeket füstmentes övezetek kialakítására.
Egyelőre teljesen feleslegesen tették ki a tiltótáblákat, mert nem nagyon tartják be a tilalmat. A városvezetés egészségügyi hivatala készített statisztikákat, amelyekből megállapítható, hogy az internetkávézókban, a szórakozóhelyeken és a vendéglátóhelyeken a legrosszabb a helyzet. 2012-ben nőtt a tilalmat be nem tartók száma az előző évekhez képest. A város vezetősége ígéretet tett, hogy a jövőben növeli a dohányzás elleni kampányokat, illetve a parkokban is meg akarják tiltani a füstölést.

Forrás: Népszava
Kép: Flickr 

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2013. március 29. péntek, 20:37
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később