vancsa_istvan

„Amikor gimnazistaként rászoktam a dohányzásra, azért szoktam rá, mert tilos volt. Tehát én azt hiszem, hogy a tiltás mindig, minden esetben az elgondolható legrosszabb eszköz.”

Váncsa István újságíró


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Trendi a trafik PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2013. március 19. kedd, 09:38

trafikTöbbszörös a túljelentkezés a dohányárusítás jogáért a legfrissebb adatok szerint. Nagy a sorbanállás a cigarettát árusító trafikengedélyekért, ez derül ki a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. nemrégiben nyilvánosságra hozott tájékoztatójából.

 

A rendelkezésre álló adatok szerint több mint 15 ezren pályáznak a nemzeti trafikos címre. Főként a fővárosban és a nagyobb városokban nagy a tolongás a nemzeti dohánybolti engedély megszerzésére, egyes helyeken ötszörös a túljelentkezés. Az engedélyek elbírálására 2-szer 30 nap áll rendelkezésre, az első 30 nap március 22.-én járt le. A nemzeti dohányboltok létrehozásának egyik célja, hogy visszaszorítsák a kiskorúak dohányzását.

Forrás: feol.hu

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2013. március 29. péntek, 20:36
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később