patai_andras

„Természetesen lehet változásokat érvényesíteni a dohányzás-szabályozásban, de ezek mögött mindig tudományos kutatásnak és bizonyítékoknak kell állnia.”


Patai András egykori ügyvezető elnök, Magyar Dohányipari Szövetség (megszűnt: 2011)


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Cigaretta online, szűrés nélkül? PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2013. március 18. hétfő, 11:23

balloonCsak a világhálón árulhatnak majd cigarettát azok, akik nem kapnak engedélyt dohányárusításra. A dohánygyártó cégek azonban végleg be akarják záratni ezt a kiskaput, ezért lobbiznak az uniós tagállamokban.

 

A napokban járt le a leendő nemzeti dohányboltokra kiírt pályázat határideje. Információink szerint nagy volt az érdeklődés a dohány kiskereskedelmi- koncesszióra kiírt pályázatra, így valószínűleg sok trafikos füstölöghet majd azon, hogy nem kapta meg a dohánytermékek árusítására az engedélyt.

Azonban nekik maradt egy kiskapu, ugyanis a dohánytermékeknek a világhálón való értékesítését továbbra sem tiltja az Európai Unió a tagállamaiban. Az internetes értékesítést a dohánygyártók nem támogatják, szerintük a világhálón való értékesítés miatt a kiskorúak könnyebben juthatnának cigarettához, akiket így senki és semmi nem védene meg attól, hogy belekóstoljanak a füstölgő élvezetbe. A cigarettagyártók az uniós országokban kemény lobbizásba kezdenek azért, hogy végleg bezárják az internetes „trafikok” kapuit.

Forrás: HVG


AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2013. március 29. péntek, 20:36
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később