vancsa_istvan

„Amikor gimnazistaként rászoktam a dohányzásra, azért szoktam rá, mert tilos volt. Tehát én azt hiszem, hogy a tiltás mindig, minden esetben az elgondolható legrosszabb eszköz.”

Váncsa István újságíró


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Sziget Fesztivál cigi nélkül?! PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2013. március 13. szerda, 12:44

sziget_fesztivalA Sziget Fesztivál szervezői levélben már megkeresték Lázár Jánost, de válasz egyelőre még nem érkezett arra, hogy a jelenlegi állás szerint a fesztiválon idén nem árulhatnak cigarettát a trafiktörvény miatt - írja a Cink.hu.

"Egyelőre még nincs megnyugtató megoldás, levélben kértünk állásfoglalást Lázáréktól, de még nem kaptunk választ. A kollégák elkezdtek utánajárni a dolognak, hogy kulturált megoldást találjunk" - erősítette meg Gerendai Károly - a Sziget Fesztivál főszervezője -, hogy ha semmi sem változik a mai állapothoz képest, akkor a fesztiválon nem árulhatnak cigarettát.

A Cink.hu más forrásból úgy tudja, hogy az eddig beadott trafikpályázatok alapján az is elképzelhető, a fesztiválhoz legközelebb a Flórián térnél lehet majd cigarettát venni.

Ezek alapján jogosan feltételezhetjük, hogy a Szigeten sűrűn fognak találkozni „alkalmi vállalkozásokkal” ahol jóval drágábban vagy akár szálanként is fogunk tudni cigit vásárolni, hiszen tudjuk, a szükség nagy úr…

 

Forrás: hvg.hu 

Kép forrása: www.bevezetem.hu
AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2013. március 13. szerda, 12:47
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később