patai_andras

„Természetesen lehet változásokat érvényesíteni a dohányzás-szabályozásban, de ezek mögött mindig tudományos kutatásnak és bizonyítékoknak kell állnia.”


Patai András egykori ügyvezető elnök, Magyar Dohányipari Szövetség (megszűnt: 2011)


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Billiárd és cigaretta PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2012. október 24. szerda, 12:08

biliardValószínűleg nem Nick Alexander az egyetlen, aki attól tart, hogy az egyre erősebb dohányellenes szabályok tönkreteszik vállalkozását.

Az viszont tény, hogy miután Dallasban az összes zárt közösségi térből kitiltották a dohányosokat, Alexander három biliárdterme azonnal tönkrement, és pontosan ugyanez történt Arizona államban is. „A füstmentes biliárdtermek egyszerűen nem életképesek.

 

A biliárd és cigi együtt jár, a vendégek 80 százaléka dohányzik. Egy dohányos, füstölés közben, igyekszik valami kellemes és hasznos elfoglaltságot találni, a focival ellentétben a biliárd pont ilyen.”- magyarázza Alexander, aki a texasi Arlingtonban jelenleg 30 alkalmazottal két termet is működtet. Hatalmas beruházással mindkét helyszínen első osztályú légtisztító berendezéseket szereltetett fel, így a város közel 800 hivatásos –szigorúan csak nagykorú – játékosa dohányzás mellett is tiszta környezetben gyakorolhat.

A városháza ennek ellenére további szigorításokat tervez, és bár Alexender több képviselőt is megnyert ügyének, egyelőre csak a döntő szavazás elnapolását sikerült elérnie.

 

Forrás:

 http://www.star-telegram.com/2012/10/15/4337884/pool-hall-owner-says-smoking-ban.html 

 http://www.star-telegram.com/2012/10/16/4340861/arlington-delays-decision-on-revising.html
AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2012. október 24. szerda, 12:13
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később