patai_andras

„Természetesen lehet változásokat érvényesíteni a dohányzás-szabályozásban, de ezek mögött mindig tudományos kutatásnak és bizonyítékoknak kell állnia.”


Patai András egykori ügyvezető elnök, Magyar Dohányipari Szövetség (megszűnt: 2011)


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Anglia: Titkos cigi-barlangok PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2012. október 18. csütörtök, 14:45

szurke_cigiAzok a tizenévesek, akik már valamikor, valamiért rászoktak a dohányzásra, sajnos szinte bármit megtesznek napi adagjuk beszerzése érdekében.

Ha hivatalosan nem vásárolhatnak, szereznek maguknak illegális cigarettát. Akár olyat, ami nem csak több nikotint, hanem erősen mérgező anyagokat, például kadmiumot, illetve állati ürüléket tartalmaz. Ráadásul a hamis áru megtévesztően „eredeti” csomagolásban kapható, és az egyre elterjedtebb, úgy nevezett cigi-barlangok egyikében a lebukás veszélye nélkül megvásárolható és el is szívható.

A magántulajdon és az otthon szentségét féltve őrző szigetországban a hatóságok is csak becsülni tudják, hol és hány ilyen hely működik. Csupán Anglia középső vidékén a legtöbb városkában sejtenek illegális cigi-barlangokat. Az aggódó szakértők azt azonban biztosan állítják, hogy ha a fiatalok erre az illegális megoldásra kényszerülnek, többszörös kockázatnak teszik ki magukat.

A dohányzás és a mérgező töltelékanyagok ártalmain túl igen nagy a veszélye annak is, hogy az ismeretlen otthonok falai között a fiatalok szexuális ajánlatokat kapnak, illetve a cigiért cserébe vállalnak az „szívességet”. Bár az utóbbi időben a rendőrség több sikeres akcióval sok ezer hamis cigarettát foglalt le, a munka kizárólag a felderítésre és az üzletek ellenőrzésére irányul. A veszélyes cigi-barlangok ellen egyelőre semmit nem tehetnek.

 

Forrás:  http://www.spaldingtoday.co.uk/news/crime-and-courts/sexual-favours-risk-of-youngsters-in-smoking-dens-1-4358859
AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2012. október 18. csütörtök, 14:49
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később