vancsa_istvan

„Amikor gimnazistaként rászoktam a dohányzásra, azért szoktam rá, mert tilos volt. Tehát én azt hiszem, hogy a tiltás mindig, minden esetben az elgondolható legrosszabb eszköz.”

Váncsa István újságíró


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Füstölgő Index 2012. PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2012. július 23. hétfő, 16:41

smoke_handAz év elején életbe lépett a módosított nemdohányzók védelméről szóló törvény. A tapasztalat azt mutatja, hogy az ország lakossága még mindig tanulja az új szabályozást. A Füstölgők Társasága – fontosnak tartva a kulturált, szabálykövető dohányzást – nem reprezentatív kutatást készít annak érdekében, hogy képet kapjon a módosított nemdohányzók védelméről szóló dohánytörvény ismertségéről.

A kutatásban egy 6 rövid kérdést tartalmazó online kérdőív kitöltésével lehet részt venni, 2012. július 29. 00:00 óráig az alábbi linkre kattintva: https://docs.google.com/spreadsheet/embeddedform?formkey=dDZEWVdjUnJaMV83TFoxZmQzU3ZMc0E6MQ

A kérdőívet kitöltők között 25 db hamutartót sorsolunk ki. A kérdőív kitöltése anonim, de a sorsolásban való részvétel feltétele egy működő e-mail cím megadása.

A kutatás eredményeként kialakuló Füstölgő Indexről, és a sorsolás nyerteseiről 2012. július 30-án adunk tájékoztatást a Füstölgők Facebook oldalán (facebook.com/fustolgok) és a honlapon.

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2012. július 25. szerda, 10:54
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később