Fodor_Pter

„Egyikünk sem gondolja, hogy a dohányzás egy egészségnövelő cselekedet, de a magyar felnőtt lakosság közel egyharmada teszi. Ez egy kisebbség, de egy jelentős kisebbség.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Figyelmeztető feliratok dupla mérettel PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2012. július 20. péntek, 10:57

die_fugelLegalábbis az uniós egészségügyi biztos, John Dalli szeretné nagyobb betűkkel ráíratni a figyelmeztető feliratokat a cigarettás dobozokra, emellett Dalli bizonyos ízesítőanyagokat betiltását is el szeretné érni.

A Stuttgarter Nachrichten című német lap szerint szigorúbb szabályokat hozna a dohányiparban John Dalli, uniós egészségügyi biztos. A feliratok jelenleg a dobozok 30-40 százalékát fedik le, a jövőben a 75 százalékát foglalnák el a csomagoknak - idézi a lapot a Spiegel Online.

Dalli bizonyos dohányízesítő anyagokat is betiltana, mint például az eper-, mangó-, vagy csokoládéízű dohánytermékeket. A cigarettakereskedelmet is vissza szeretné szorítani, az üzletekben egy bizonyos cigarettamárkából csak egyetlen dobozt lehetne a polcokra tenni. A javaslatok hivatalos formában őszre készülhetnek el.

Forrás: hvg.hu

Kép forrása: http://www.spiegel.de/gesundheit/diagnose/bild-843983-375405.html

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2012. július 20. péntek, 11:00
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később