vancsa_istvan

„Amikor gimnazistaként rászoktam a dohányzásra, azért szoktam rá, mert tilos volt. Tehát én azt hiszem, hogy a tiltás mindig, minden esetben az elgondolható legrosszabb eszköz.”

Váncsa István újságíró


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Betartjuk a nemdohányzó-törvényt PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2012. július 20. péntek, 10:22

cigimerlegA január és április közötti türelmi időszakban még sokan tiltakoztak ellene, azóta viszont egyre kevesebbeknek okoz gondot, hogy betartsák a nemdohányzók védelméről szóló törvény szabályozásait.

Az év elején ezer ÁNTSZ-ellenőrzésre még átlagosan 53 szabálytalanság jutott, júniusra ez a szám 2-3-ra csökkent, ugyanennyi vizsgálat során.

A legtöbbször a szórakoztató, vendéglátó-ipari egységekben követtek el szabálytalanságokat, majd a közforgalmú intézmények következtek a sorban. Elvétve találtak csak szabálysértőket a büntetés-végrehajtási intézményekben, a pszichiátriai intézetekben, az egészségügyi szolgáltatóknál és a tömegközlekedési eszközökön. 6,4 millió forint a várható bírság, ettől az első negyedévben még eltekintettek.

 

Forrás: Világgazdaság
AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2012. július 20. péntek, 10:26
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később