Fodor_Pter

„Ahhoz, hogy egy felnőtt ember valóban dönthessen, hogy dohányzik-e vagy sem, szükséges lenne az építkező jellegű felvilágosításra már az óvodás kortól.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Füstölgőket az angol pubokba! PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2012. július 06. péntek, 12:54

pubÖt évvel az után, hogy Angliában bevezették a nemdohányzók védelméről szóló törvényt, a legtöbb kocsmáros – a vendégekre hivatkozva – módosításokat szeretne.

Egy szakmai fórum felmérése szerint a hagyományos angol kocsmák tulajdonosainak 68 százaléka egyetért azzal a gondolattal, hogy néhány más európai országhoz hasonlóan náluk is engedélyezni kellene az elkülönített, jól szellőztethető dohányzókat, illetve 60 százalékuk szerint lehetnének külön dohányzó és nem dohányzó kocsmák, sörözők, bárok és klubok is. Bár az időt visszaforgatni, és a korlátozásokat teljesen eltörölni csupán a kocsmárosok 40 százaléka szeretné, tény, hogy az elmúlt években a szakma a túlélésért küzd, és a korlátozott dohányzási lehetőség jelenti az egyik legkomolyabb veszteségforrást. A dohányzáspárti Forest csoport most minden erejével a törvény ésszerű módosításáért lobbizik, sajnos azonban valószínűleg hiába. Az Egészségügyi Minisztérium szóvivője szerint ugyanis a közeljövőben egész biztosan nem tervezik a törvény felülvizsgálatát. Kellemetlen ajándék az ötödik évfordulóra.

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2012. július 18. szerda, 11:46
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később