Fodor_Pter

„Ahhoz, hogy egy felnőtt ember valóban dönthessen, hogy dohányzik-e vagy sem, szükséges lenne az építkező jellegű felvilágosításra már az óvodás kortól.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
40 botütés egy cigiért PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2012. június 22. péntek, 15:27

MaliA nyugat-afrikai ország, Mali északi területein, ahol az új fanatikus iszlám mozgalom képviselői nemrégiben dzsihádot hirdettek, számos településen teljes körű dohányzási tilalmat is elrendeltek.

Az új szabályok értelmében nem csupán közterületen tilos rágyújtani, hanem az árusítás sem engedélyezett. A szomszédos ország napilapja, az Ani Mauritian helyszíni tudósításában olvasható egy szemtanú beszámolója arról, hogy múlt pénteken például Bourem városában az iszlamisták elkobozták a piacon árusított összes szivart és cigarettát, és ott helyben azonnal elégették.

Eközben néhány dohányzáson kapott embert szigorúan megbüntettek. Az újság interjút is közöl az egyik pórul járt szabályszegővel, akit egy cigaretta miatt 40 botütéssel sújtottak. A kialakult helyzetet természetesen az ENSZ is aggodalommal figyeli, konkrét beavatkozásra azonban egyelőre nem került sor.

 

Hír és kép forrása:  http://www.adnkronos.com/IGN/Aki/English/Religion/Mali-Islamists-cane-public-smokers_313418226408.html
AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2012. június 22. péntek, 15:29
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később