vancsa_istvan

„Amikor gimnazistaként rászoktam a dohányzásra, azért szoktam rá, mert tilos volt. Tehát én azt hiszem, hogy a tiltás mindig, minden esetben az elgondolható legrosszabb eszköz.”

Váncsa István újságíró


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Franciaország: Szervezett harc a dohányosok jogaiért PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2012. május 31. csütörtök, 15:16

FranceeA június elején kezdődő parlamenti választási küzdelemben komoly erővé válhat az a 12,5 millió potenciális szavazópolgár, akit a nemrégiben alakított „Felnőtt Dohányosok Jogaiért” elnevezésű szakszervezet képvisel.

Reményeik szerint így, szervezett formában sikeresebben tudnak harcolni az állami „túlkapásokkal” szemben. „Egyre több a szigorúan füstmentes terület és lassan az egekbe szöknek a cigaretta árak!” – mondja a szervezet elnöke, Nathalie Masseron. „Már kitiltottak minket a kávéházak teraszairól, sok a nemdohányzó hotel, lassan lakást sem tudunk bérelni, sokan a parkokból is ki akarnak minket tiltani, és szó van arról is, hogy hamarosan vezetés közben sem gyújthatunk rá.” Ezeket a korlátozásokat a szervezet egyértelműen túlzónak és igazságtalannak találja.

A választások előtt erőteljes kampánnyal igyekeztek minél több politikus figyelmét felhívni arra az egyszerű tényre, hogy az egyes választókörzetekben átlagosan 21,600 dohányos lakik, így döntő jelentőségű lehet, hogy dohányügyben ki milyen álláspontot képvisel.

 

Forrás:

http://www.nation.co.ke/News/world/French+smokers+unite+against+curbs+/-/1068/1414642/-/g2d7odz/-/index.html 

http://www.independent.com.mt/news.asp?newsitemid=145089 

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2012. május 31. csütörtök, 15:18
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később