Fodor_Pter

„Egyikünk sem gondolja, hogy a dohányzás egy egészségnövelő cselekedet, de a magyar felnőtt lakosság közel egyharmada teszi. Ez egy kisebbség, de egy jelentős kisebbség.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Szlovákok is szigorítanak PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2012. május 30. szerda, 13:20

szlovakia_lecsapA januártól bevezetésre kerülő nemdohányzók védelméről szóló törvénymódosítások teljesen megtiltanák a dohányzást az iskolák, óvodák, játszóterek területén, valamint az elektromos cigarettákat is korlátoznák.

A múzeumban, galériában, színházban és moziban továbbra is engedélyezett lenne a füstölgés az arra kijelölt helyen. Az elektromos és az úgynevezett gyógynövénytartalmú cigaretták használatát is korlátoznák.

A tervezett törvény emellett a bevásárlóközpontok kávézóiban is korlátozná a dohányzást. Eddig ezt engedélyezték, akkor is, ha a kávézó nyitott volt, a jövőben csak a fallal elzárt helyeken lehet rágyújtani. Azokban a vendéglátóegységekben, ahol étkezni is lehet, az új törvény szerint nem elég elválasztani a két helyet, el is kell szigetelni azokat egymástól.

 

Forrás: napiaszonline.hu

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2012. május 30. szerda, 13:23
 

Hozzászólások  

 
0 #1 2012-06-06 13:17
Úgy értsem, hogy " A " szlovákok is
szigorítanak?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később