patai_andras

„Természetesen lehet változásokat érvényesíteni a dohányzás-szabályozásban, de ezek mögött mindig tudományos kutatásnak és bizonyítékoknak kell állnia.”


Patai András egykori ügyvezető elnök, Magyar Dohányipari Szövetség (megszűnt: 2011)


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Kell a tájékoztatás PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Administrator   
2007. május 23. szerda, 01:01

A Magyar Dohányipari Szövetség a média számára szervezett sajtó-háttérbeszélgetéssel egy korábbi hagyományt újított fel.

 Patai András, a szövetség ügyvezető elnöke elmondta, hogy a dohánytermékek jövedéki adójában további emelésekre lehet számítani, és 2008-ra minden tekintetben el fogjuk érni az EU által meghatározott szintet. Mészáros András, a British American Tobacco képviseletében ismertette a feketekereskedelemmel folyó hosszan tartó küzdelmek eredményét, elmondva, hogy a VPOP-vel kötött együttműködés sikeres, az illegális cigarettapiac csökkent, de erősíteni kell az eddigieket, mert új és új veszélyforrások jelentkeznek.

A közterületi dohányzás hazai és külföldi szabályozásával kapcsolatos előnyöket és hátrányokat több nézőpontból is bemutatták. Az Imperial Tobacco Magyarország Kft. részéről Dr. Komoróczki István beszélt erről, de elmondta a véleményét a Magyar Vendéglátók Ipartestületétől Háber Tamás, valamint Gál István, a Füstölgők Társaságának elnöke is.

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2010. április 04. vasárnap, 17:37
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később