Fodor_Pter

„Egyikünk sem gondolja, hogy a dohányzás egy egészségnövelő cselekedet, de a magyar felnőtt lakosság közel egyharmada teszi. Ez egy kisebbség, de egy jelentős kisebbség.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Egészségvédelem a központi kórházban PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2012. május 11. péntek, 14:19

Szaud_Arabia_korhazÚj kamerákkal és fokozott biztonsági ellenőrzéssel indul Szaúd-Arábia vezető kórháza, a Fejszál királyról elnevezett klinika és kutatóközpont új füstmentes programja.

Az ország első ilyen jellegű szabályozása rendkívüli részletességgel leírja, hogy a klinika rijádi és dzsidai épületein belül a tetőn, alagsorban, lépcsőházban, a kórház járművein, sőt az épületek 20 méteres körzetében sem gyújthatnak rá mostantól sem a betegek, sem a dolgozók és látogatók. „Intézményünkben tiszta és egészséges környezetet igyekszünk teremteni, ez ma már nemzetközi elvárás. Támogatjuk a leszoktató programokat is, és szeretnénk minél szélesebb körben az egészséget, az egészséges életmódot népszerűsíteni.” – indokolja az új rendelkezést Hassan Al-Ghamdi, a klinika biztonsági vezetője.

Természetesen a betegeket érkezéskor figyelmeztetik, és az első időben szigorúan ellenőrzik, mindenki betartja-e az új szabályt.

 

Forrás: http://arabnews.com/saudiarabia/article628495.ece

Kép forrása: http://www.kfshrc.edu.sa/wps/portal/En

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2012. május 11. péntek, 14:21
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később