Fodor_Pter

„Egyikünk sem gondolja, hogy a dohányzás egy egészségnövelő cselekedet, de a magyar felnőtt lakosság közel egyharmada teszi. Ez egy kisebbség, de egy jelentős kisebbség.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
További szigorítások Böhönyén PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2012. április 19. csütörtök, 11:08

BohonyeAz önkormányzatok a törvényben meghatározott helyeken kívül más területeket is nemdohányzó közterületnek minősíthetnek.

Böhönyén éltek ezzel a lehetőséggel, aminek eredménye már a türelmi idő alatt észrevehető volt. Ezeket a területeket tiltó táblákkal tették egyértelművé. „A kultúrház területén a teljes szomszédos busz pályaudvar környékével együtt, illetve ettől kiindulva az általános iskoláig a főúti szakasz mindkét oldalán, valamint a közbeeső központi közparkban tiltottuk meg a dohányzást” - sorolta Szijártó Henrik böhönyei polgármester.

Az iskola és a pályaudvar közötti részen azért tiltották meg a dohányzást, mert sok diák jár azon az útvonalon. A sportpályán szintén tilos dohányozni.

 

Forrás: Somogyi Hírlap

Kép forrása: http://www.bohonyeonkormanyzat.hu/

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2012. április 19. csütörtök, 11:10
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később