vancsa_istvan

„Amikor gimnazistaként rászoktam a dohányzásra, azért szoktam rá, mert tilos volt. Tehát én azt hiszem, hogy a tiltás mindig, minden esetben az elgondolható legrosszabb eszköz.”

Váncsa István újságíró


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Tiszta levegőt a kirándulóknak! PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2012. április 13. péntek, 13:29

NY_parkNew York városa után az azonos nevű állam is a tisztább levegőre szavazott. 2012 áprilisától kezdve részletes leírás és térkép tájékoztatja a látogatókat arról, hogy az állam által fenntartott, összesen 330 ezer hektárnyi parkrendszer területén hol szabad, és hol tilos a dohányzás.

Az igen népszerű kirándulóhelyek, tengerparti strandok, történelmi nevezetességek és természeti látnivalók 2011-ben nem kevesebb, mint 57 millió látogatót vonzottak. A dohányzási tilalom alapvetően a családok által frekventált helyszíneken, a strandok, medencék és játszóterek környékére vonatkozik, de néhány parkban a bejáratok, pénztárak, sportpályák és a nevezetességek közvetlen közelében sem szabad rágyújtani.

Az új szabályozással elsősorban természetesen a gyerekek egészségét szeretnék megóvni. A füstmentes zónák kialakításával valóban tiszta levegőben strandolhat, kirándulhat mindenki, de a dohányosok is találnak maguknak szabad területet minden park és látnivaló közelében. Néhol a dohányzásra kijelölt helyeket, máshol a füstmentes övezeteket jelölik, az előírások azonban mindenhol egyértelműek. A szabályszegőket a parkok munkatársai figyelmeztetik, és engedetlen viselkedés esetén meg is büntethetik.

 

Forrás:  http://www.wgrz.com/news/article/164689/13/State-Park-Pools-Playgrounds-to-Go-Smoke-Free 

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2012. április 13. péntek, 13:31
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később