Fodor_Pter

„Egyikünk sem gondolja, hogy a dohányzás egy egészségnövelő cselekedet, de a magyar felnőtt lakosság közel egyharmada teszi. Ez egy kisebbség, de egy jelentős kisebbség.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Vége a türelmi időnek PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2012. március 29. csütörtök, 15:54

A_tilos.jpgA nemdohányzók védelméről szóló törvény szigorításának értelmében 2012. január 1-jétől tilos a dohányzás közforgalmú intézményekben - így a szórakozó- és vendéglátóhelyeken, a munkahelyeken, a közösségi közlekedési eszközökön és a megállókban, az aluljárókban, a játszótereken, valamint a megállóhelyek és a játszóterek ötméteres környezetében.

Három hónapos türelmi idő április 1-én lejár, és komoly büntetéseket fizethetünk, ha nem tartjuk be a dohányzási szabályozást. Az ÁNTSZ már az első nap ellenőrzéseket fog tartani, elsősorban ott, ahol a türelmi időszak alatt sok probléma volt a szabályok be nem tartásával, illetve nem megfelelő betartásával.

 

A szabadtéri szórakozóhelyeken és a kerthelyiségekben továbbra is lehet dohányozni, viszont a közoktatási, gyermekjóléti és gyermekvédelmi intézményekben, egészségügyi szolgáltatónál szabadtéren sem jelölhető ki dohányzóhely.

Zárt térben ezután csak dohánytermék-bemutatókon és a szállodák szivarszobáiban lehet dohányozni, illetve a büntetés-végrehajtási intézményekben és a pszichiátrián.

 

Forrás: http://belfold.ma.hu/tart/cikk/a/0/127136/1/belfold/Lejart_a_turelmi_ido_buntetnek_a_cigiert

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2012. március 29. csütörtök, 15:57
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később