vancsa_istvan

„Amikor gimnazistaként rászoktam a dohányzásra, azért szoktam rá, mert tilos volt. Tehát én azt hiszem, hogy a tiltás mindig, minden esetben az elgondolható legrosszabb eszköz.”

Váncsa István újságíró


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Dohányzási tilalom a bérlakásokban? PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2012. március 23. péntek, 13:10

PlyPlymouth városi tanácsa hamarosan füstmentessé teszi az összes tanácsi bérlakást.

Az Anglia déli részén fekvő város már régóta súlyos szegénységgel küzd, rengeteg a hajléktalan, és az olcsó bérleményekre várók száma megközelíti a tízezer főt.

A most induló új lakásépítési terv azonban arra kötelezi a város vezetését, hogy bérlőinek minél egészségesebb otthonokat biztosítson. A koncepciónak kiemelten fontosnak tartja a passzív dohányzás ártalmainak csökkentését és az egészséges életvitel népszerűsítését.

A terv szerint a városi tanács pontosan ismerteti majd a jövendő lakókkal a bérleti feltételeket, és nem tiltja meg a dohányzást, csupán azt írja elő, hogy házon, illetve lakáson belül nem lehet rágyújtani. „Mivel a város lakóinak negyede aktív dohányos, és zömük a szegényebb rétegbe tartozik, az új előírással közvetlenül támogatjuk az egészséges és füstmentes életmódot. Így a leginkább érintett lakosok körében csökkenthetjük a dohányzás által okozott betegségek előfordulását, és megóvhatjuk a gyerekek egészségét” – indokolja a szokatlan javaslatot a város egészségügyi felelőse.

 

Forrás: http://www.thisisplymouth.co.uk/story-15566819-detail/story.html

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2012. március 23. péntek, 13:12
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később