Fodor_Pter

„Ahhoz, hogy egy felnőtt ember valóban dönthessen, hogy dohányzik-e vagy sem, szükséges lenne az építkező jellegű felvilágosításra már az óvodás kortól.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Hamarosan a matrózok se gyújthatnak rá PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2012. március 14. szerda, 16:14

matrozEgy bő évvel ezelőtt az amerikai tengerészet vezetősége kísérletileg betiltotta a dohányzást a tengeralattjárókon.

Terveik szerint rövidesen a teljes flotta füstmentes lesz, ráadásul megszűnik majd a tengerészek eddigi kedvezményes cigarettavásárlási lehetősége is. Az erős ellenállás meggyengítésére példátlan közösségi médiakampány indul, amelyben az előzetes próbaidőszak tapasztalatairól számolnak majd be az egyes flottatagok, kihangsúlyozva a leszokás pénzügyi és egészségügyi előnyeit. Ilyen módon, a tengeralattjárókon szolgálók talán meg tudják győzni matróztársaikat. Például, ha elmesélik, mennyivel jobban teljesítettek az erőnléti teszteken, vagy hány dollárt spóroltak meg havonta. – ecsetelte az újszerű módszer várható előnyeit Matt Allen hadnagy, a Pentagon tengerészeti szóvivője.

Ezzel együtt széleskörű felvilágosító kampány és ingyenes leszoktató program is indul, valamint megszűntetik azt a gyakorlatot is, hogy a flotta a legalacsonyabb kiskereskedelmi árhoz képest további 5 százalékos kedvezménnyel árusíthasson dohánytermékeket.

 

Forrás: http://www.kitsapsun.com/news/2012/mar/09/kitsap-submariners-get-jump-on-breathalyzer/

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2012. március 14. szerda, 16:15
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később