patai_andras

„Természetesen lehet változásokat érvényesíteni a dohányzás-szabályozásban, de ezek mögött mindig tudományos kutatásnak és bizonyítékoknak kell állnia.”


Patai András egykori ügyvezető elnök, Magyar Dohányipari Szövetség (megszűnt: 2011)


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Indonézia: Füstmentesen a vasúton PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2012. március 08. csütörtök, 15:03

IndoneziaÉvekkel az után, hogy Indonéziában lecserélték a füstölő gőzmozdonyokat, idén márciustól már az utasok sem eregethetik menet közben a füstöt.

Az állami vasúttársaság hónapok óta hirdeti az új szabályokat, az állomásokon tájékoztató plakátokat és szórólapokat, a szerelvényeken külön feliratokat helyeztek el, sőt még a jegyekre is rányomtatták az új tudnivalókat.

 

Természetesen - engedve a helyi igényeknek - a vasúti megállókban külön dohányzóhelyeket jelöltek ki, a tilosban cigarettázókat az első időszakban csak udvariasan figyelmeztetik majd.

A társaság elmondása szerint az átállás viszonylag békésen zajlik, azonban a dühös utasok a tiltó feliratok nagy részét, közel 80 százalékát megrongálták, illetve eltávolították. Ezeket késedelem nélkül pótolni fogják.

A dohányzási tilalmat a vasúti szerelvényeken viszont rendkívül szigorral igyekeznek majd betartatni, és akit füstölésen kapnak, a következő megállónál kíméletlenül leszállítják. Egyúttal a mozgóárusoknak is megtiltották, hogy dohányfélét árusítsanak a vonatokon és a vasútállomásokon.

 

Forrás: http://www.thejakartaglobe.com/home/smoking-ban-on-trains-now-in-force/501898

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2012. március 08. csütörtök, 15:05
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később