patai_andras

„Természetesen lehet változásokat érvényesíteni a dohányzás-szabályozásban, de ezek mögött mindig tudományos kutatásnak és bizonyítékoknak kell állnia.”


Patai András egykori ügyvezető elnök, Magyar Dohányipari Szövetség (megszűnt: 2011)


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
A dohányzás betiltását tervezik PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Administrator   
2005. június 04. szombat, 00:52

A dohányzás betiltását tervezi a vendéglátóipari helyeken 2009-től az Európai Bizottság egyik készülő rendelettervezete. Néhány uniós országban már létezik ilyen megszorítás, egyebek között Írországban és Olaszországban. A vendéglátósok nem számoltak be forgalomcsökkenésről. A magyarországi bevezetéssel kapcsolatban Fodor Péter, a Füstölgők Társaságának elnöke jóval szkeptikusabb.

Fodor Péter (elnök, Füstölgők Társasága): - Ez a kezdeményezés gyakorlatilag az utóbbi években már érzékelhető volt, hiszen legutóbb Írországban, illetve Olaszországban történt hasonló megoldás. Én azt hiszem, hogy az a megoldás tűnt megfelelőnek, ahol részben elkülönítettek, részben különböző technikai megoldásokat találtak ki, vagy pedig külön helyiséget biztosítottak erre a célra. A teljes tilalom mindig egy másfajta reakciót szokott kiváltani, ezek a tapasztalatok. Tehát itt az életszerűséget kell - úgy érzem - kellő mértékben mérlegelni.

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2010. április 04. vasárnap, 17:37
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később