vancsa_istvan

„Amikor gimnazistaként rászoktam a dohányzásra, azért szoktam rá, mert tilos volt. Tehát én azt hiszem, hogy a tiltás mindig, minden esetben az elgondolható legrosszabb eszköz.”

Váncsa István újságíró


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Ki a cigivel Costa Ricából! PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2012. március 02. péntek, 12:14

Costa_RicaA közép-amerikai ország parlamentje a héten elsöprő többséggel megszavazta az első dohányzással kapcsolatos törvényt.

A 90 napos türelmi időszak elteltével tilos lesz a dohányzás a zárt közterületeken: bárokban, éttermekben, kaszinókban, buszpályaudvarokon és a munkahelyeken. Felemelik a cigaretta adóját, és a dobozokon nagyméretű figyelmeztető feliratokat kell elhelyezni.

Érdekesség, hogy az új szabályok keményen büntetik majd a cigaretta darabonkénti árusítását is, akit ilyesmin rajtakapnak, több mint 300 amerikai dollárnak megfelelő pénzbüntetésre számíthat. Az új törvény várhatóan júniusban lép majd életbe, amikor az elnöki aláírást követően már a pontos szabályozás is megjelenik. Addigra az érintett gyártók, elárusítóhelyek, és vendéglátók is megismerhetik az új szabályozást, és felkészülhetnek a változásokra.

 

Forrás: http://www.insidecostarica.com/dailynews/2012/february/28/costarica12022801.htm
AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2012. március 02. péntek, 12:18
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később