Fodor_Pter

„Ahhoz, hogy egy felnőtt ember valóban dönthessen, hogy dohányzik-e vagy sem, szükséges lenne az építkező jellegű felvilágosításra már az óvodás kortól.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Csikkek lepik el San Francisco utcáit PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2012. március 01. csütörtök, 15:21

utcan_csikkA szigorú dohányzás elleni rendelet cigaretta csikkekkel árasztja el az USA nyugati partjának gyöngyszemét, San Francisco-t.

Mivel a 2010-ben bevezetett városi szabályozás szerint tilos bármilyen nyitott ajtó vagy ablak közelében dohányozni, természetszerűleg az összes bár, kávézó vagy étterem előtti hamutartót el kellett távolítani. Így a pezsgő életű városban a dohányosok jobb híján kénytelenek a járdára szemetelni. A tulajdonosok és alkalmazottaik meg rendszeresen söpörhetnek. Ez az összes vállalkozás számára jelentős plusz kiadást és munkaidőt jelent. Még a nem dohányzó helyi lakosok sem értik, hogy ha egyszer az utcán füstölni szabad, miért nincs hova tenni a cigarettavéget. Miért nem lehet például Írország példáját követni, ahol a kocsmaajtóktól „törvényileg is megfelelő” távolságra mindenütt hamutartókat vagy fém szemétládákat helyeztek el? – kérdezi a helyi sajtó is.

 

Forrás:

http://www.nbcbayarea.com/news/local/Cigarettes-Clog-Streets-As-Ashtrays-Banned-in-SF-140355623.html 

  http://www.sfexaminer.com/local/2012/02/city-wants-kick-habit-won-t-allow-ashtrays

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2012. március 01. csütörtök, 15:24
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később