patai_andras

„Természetesen lehet változásokat érvényesíteni a dohányzás-szabályozásban, de ezek mögött mindig tudományos kutatásnak és bizonyítékoknak kell állnia.”


Patai András egykori ügyvezető elnök, Magyar Dohányipari Szövetség (megszűnt: 2011)


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Kifüstölik a dohányreklámokat Libanonban PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2012. február 20. hétfő, 13:31

LibanonHamarosan Libanon is komoly lépéseket tesz a dohányzás visszaszorítása érdekében.

Március 3-ától semmilyen formában nem lehet dohánytermékeket reklámozni az ország területén, szeptembertől pedig szigorúan tilos rágyújtani az összes étteremben, bárban és éjjeli mulatóban. Az eredetileg tavaly életbe lépett törvény tiltja ugyan a dohányzást a középületekben, kórházakban, bevásárlóközpontokban, bankokban, mozikban és repülőtereken, azonban a szabályokat a gyakorlatban nem tartják és tartatják be. Mostantól felügyelők ellenőrzik majd a szükséges „Dohányozni tilos!” táblákat, az Egészségügyi Minisztérium pedig pontosítja az eddigi rendelkezéseket és a szabálysértés jogi és fizetési hátterét. A vásárlást is megnehezítik: jövő hónaptól az üzletek csak a vevőktől elzártan tarthatnak dohányárut, és természetesen reklámplakátokat sem helyezhetnek ki. A több minisztériumot összefogó, dohányzás elleni program koordinátora, Geroges Saadé abban reménykedik, hogy ha mindenki számára egyértelmű lesz a szabályozás, megfelelő felügyeleti rendszer mellett a dohányosok betartják majd a törvényt, és Libanon végre kevésbé „dohánybarát” országgá válik.

 

Forrás:  http://www.nowlebanon.com/NewsArticleDetails.aspx?ID=365097&MID=0&PID=0 

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2012. február 20. hétfő, 13:32
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később