Fodor_Pter

„Egyikünk sem gondolja, hogy a dohányzás egy egészségnövelő cselekedet, de a magyar felnőtt lakosság közel egyharmada teszi. Ez egy kisebbség, de egy jelentős kisebbség.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
A munkahelyeken nagyobb a gond PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2012. február 15. szerda, 16:01

szurke_cigiA dohányzás tilalmának életbe lépése óta több, mint kétszáz esetben figyelmeztettek a hatóságok a törvény megsértése miatt.

A legtöbb ellenőrzést Budapest és Pest megye mellett januárban Hajdú-Bihar, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Fejér és Bács-Kiskun megyében végezték. A megvizsgált - közel 4200 – egység közül összesen 243 alkalommal kellett figyelmeztetniük a jelenlévőket - vendégeket, dolgozókat, vezetőket - az ÁNTSZ felügyelőinek. Többek között 1348 munkahelyet, 793 egészségügyi szolgáltatót, 763 közforgalmú intézményt, 689 szórakoztató, vendéglátó-ipari helyet kerestek fel. Talán meglepő, de a közforgalmú intézményekben, munkahelyeken volt magasabb a szabálysértések száma.

Egyelőre csak figyelmeztetnek, de április 1-jétől már büntetést szabnak ki, mely magánszemélyek esetében 50 ezer forintig, intézmények esetében 2,5 millió forintig terjed.

 

Forrás: Világgazdaság

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2012. február 15. szerda, 16:03
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később