Fodor_Pter

„Ahhoz, hogy egy felnőtt ember valóban dönthessen, hogy dohányzik-e vagy sem, szükséges lenne az építkező jellegű felvilágosításra már az óvodás kortól.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Fejér megyében betartják a tilalmat PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2012. február 10. péntek, 16:47

nE_cigizzAz ellenőrök csak két esetben osztottak ki figyelmeztetést Fejér megyében, a legtöbb helyen betartották a vendéglátóhelyek a dohányzási tilalmat.

Összesen 155 helyen jártak, de csak két esetben találkoztak kihágással az ellenőrök Fejér megyében. Bár a türelmi idő még javában tart, figyelmeztetéseket már kioszthatnak és megkezdték a vendéglátóhelyek és munkahelyek ellenőrzését.

A dohányzást tiltó jogszabály alig több mint egy hónapja lépett érvénybe, a türelmi idő célja viszont pontosan az, hogy egyelőre büntetés nélkül korrigálhassák a zárt légterű helyek az esetleges hibákat. Fejér megyében például a két figyelmeztetett üzemeltető közül az egyiket a jogszabály szerinti jelölési kötelezettség teljesítésére, a másikat pedig a megfelelő hatásfokú szellőzés biztosítására kötelezték.

A vizsgálatok közel egyharmadát az egészségügyi szolgáltatóknál végzett ellenőrzések tették ki, de nagy számban történt ellenőrzés munkahelyeken, illetve vendéglátó és szórakozóhelyeken is.

 

Forrás: Fejér Megyei Hírlap
AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2012. február 10. péntek, 16:50
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később