vancsa_istvan

„Amikor gimnazistaként rászoktam a dohányzásra, azért szoktam rá, mert tilos volt. Tehát én azt hiszem, hogy a tiltás mindig, minden esetben az elgondolható legrosszabb eszköz.”

Váncsa István újságíró


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
A dohányosok „védelmében” PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2012. február 07. kedd, 19:17

mezoberenySiklósi István, Mezőberény polgármestere kiállt a dohányosok érdekei és az ésszerűség mellett az új jogszabállyal szemben.

A közelmúltban megszületett új városi rendelet megtiltotta volna a közterületen való dohányzást, ám ezt Mezőberény képviselőtestülete nem fogadta el. Bár a polgármester nem dohányzik, és örömmel támogat minden leszokást segítő intézkedést, ezt a tervezetet nem tartotta életszerűnek. Meglátása szerint célravezetőbb lett volna, ha a zárt légterű intézményekben egy-egy dohányzó helyiséget jelölhettek volna ki, mert így most sok fiatal az utcákon gyújt rá.

Debreczeni Gábor, az ügyrendi bizottság elnöke elmondta, hogy a közterületi dohányzás tilalmáról szóló helyi rendelet első olvasata elkészült, ám a törvény végrehajtási rendeletei még sok bizonytalanságot tisztázhatnak.

 

Forrás: Békés Megyei Hírlap

Kép forrása: mezobereny.hu

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2012. február 07. kedd, 19:26
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később