vancsa_istvan

„Amikor gimnazistaként rászoktam a dohányzásra, azért szoktam rá, mert tilos volt. Tehát én azt hiszem, hogy a tiltás mindig, minden esetben az elgondolható legrosszabb eszköz.”

Váncsa István újságíró


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Kívül zavaróbb? PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2012. február 03. péntek, 16:15

dohanyzofustAz egyik hírportál hozzászólásai szerint a zárt szórakozóhelyekről kiszoruló, cigiző fiatalok zavarják a közelben lakókat.

Egyesek szerint randalírozó rendbontók, mások szerint áldozatok. Akadnak a dohányzó fiatalok pártját fogó és ellenük fellépő hozzászólások is, egy dologban viszont egyeznek a vélemények: nem jó, hogy nincs kijelölt hely, ahol kulturált körülmények között dohányozhatnának az arra vágyók.

 

A szórakozóhelyeken érvényes dohányzási tilalom miatt csoportokba verődve, az utcán kénytelenek cigizni a vendégek, öt méterre a bejárattól, de a környéken lakókhoz pont ennyivel közelebb. A hangzavart és a cigarettafüstöt egyaránt kifogásolják az említett hírportál nemdohányzó hozzászólói, a szórakozóhelyek ittas, derűs kedvű dohányosai viszont nem önszántukból gyülekeznek az utcán, a szabályozás ugyanis pontosan ezt írja elő számukra.

A hozzászólók többsége szerint zavaró és tarthatatlan ez az állapot, ami nem csak a dohányosoknak okoz kellemetlenségeket. A dohányzóhelyek kialakítását ugyanakkor mindkét fél elfogadható megoldásnak tartaná.

 

Forrás: Békés Megyei Hírlap
AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2012. február 03. péntek, 16:16
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később