Fodor_Pter

„Ahhoz, hogy egy felnőtt ember valóban dönthessen, hogy dohányzik-e vagy sem, szükséges lenne az építkező jellegű felvilágosításra már az óvodás kortól.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Az utcán büntetik, a kocsmában még nem PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2012. február 03. péntek, 15:59

bohonyeA böhönyei kocsmában bárki rágyújthat- egyelőre büntetlenül, hiszen még tart a türelmi idő. A város vezetősége viszont nem volt ilyen engedékeny: a központban szinte mindenhol tilos dohányozni az utcán.

A böhönyei kocsmáros azt reméli, hogy az engedékenység később is javítani fog a forgalmon, pedig a türelmi időből már csak alig két hónap maradt hátra, cigarettázni pedig már most is tilos lenne az összes zárt helyiségben.

„Hivatalosan is engedélyezve van, illetve tehát arról szól, hogy március 31-ig türelmi idő van. Úgyhogy nem büntetnek. Úgy döntöttünk, hogy még ezt a január hónapot kifuttatjuk, a dohányzó embereknek a kedvében szeretnénk járni.”- mondja a kocsmáros.

Böhönyén ugyanakkor a szokásosnál is szigorúbb dohányellenes tiltórendeletet hoztak, ezért a település közparkjában, az általános iskola és a buszpályaudvar közötti főútszakaszon, valamint a buszforduló öt méteres környékén sem lehet cigarettázni. A helyzet tehát ellentmondásos: a kocsmában még lehet, az utcán már büntetett a dohányzás. A böhönyei polgármester és a jegyző nem kívánt állást foglalni a kérdésben.

 

Forrás: HírTV

Kép forrása: legifotok.hu

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2012. február 03. péntek, 16:01
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később