vancsa_istvan

„Amikor gimnazistaként rászoktam a dohányzásra, azért szoktam rá, mert tilos volt. Tehát én azt hiszem, hogy a tiltás mindig, minden esetben az elgondolható legrosszabb eszköz.”

Váncsa István újságíró


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Ki fog cigit árulni a kis településeken? PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2012. február 02. csütörtök, 18:22

baranya_kisboltMegszűnhet a dohánytermékek árusítása a kisebb településeken az állami monopólium bevezetése után. Baranyában a legtöbb bolt nem engedhetné meg magának a koncessziós szerződéseket.

A baranyai üzletek tulajdonosai szerint létüket fenyegeti az a törvényjavaslat, amelynek értelmében átépítésekhez, külön díj befizetéséhez és pályázathoz kötnék a koncessziós szerződések kiadását. A kisebb falvakban, ahol a boltok már így is fenntartási gondokkal küzdenek, előre láthatóan nem is lesznek pályázók.

„Koncesszió? Pályázat? Átépítés? Ugyan miből?” - mondja egy Baranya megyei falusi vegyesbolt tulajdonosa.

2013-tól cigarettát kizárólag dohányboltokban vagy erre a célra kialakított helyiségben árulhatnak majd azok, akik elnyerik a jogot. A törvénytervezet szerint a kétezernél kevesebb lélekszámú településeken egy, az ennél népesebbeken minden kétezer lakos után további egy sikeresen pályázó árusíthatna cigarettát- amennyiben lesznek győztes pályázók, akik meg tudnak felelni a szigorú követelményeknek.

 

Forrás és a kép forrása (AS): bama.hu

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2012. február 02. csütörtök, 18:24
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később