Fodor_Pter

„Egyikünk sem gondolja, hogy a dohányzás egy egészségnövelő cselekedet, de a magyar felnőtt lakosság közel egyharmada teszi. Ez egy kisebbség, de egy jelentős kisebbség.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
A lelátón sem bírják a füstöt PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2012. február 02. csütörtök, 18:12

DVTK-stadionDVTK-szurkolók lobbiznak a dohányfüstmentes-lelátóért: a drukkerek nyílt levélben fordultak az Észak- Magyarország szerkesztőségéhez, amelyben teljes füsttilalmat kérnek.

Az Élhető Diósgyőrért Egyesület elnöke, Molnár Béla, és szurkolótársai indították el a füstmentes mozgalmat, amellyel azt szeretnék elérni, hogy tiltsák be a cigarettázást a DVTK-stadionban.

„Mint közforgalmú intézmény üzemeltetőjének, a DFC Kft.-nek jogában áll a teljes dohányzási tilalmat elrendelni, ezt fogalmaztuk meg nyílt levelünkben, amelyet a klub elnökének, Dudás Hunor ügyvezetőnek címeztünk.”- mondja az egyik nemdohányzó szurkoló.

A mozgalom kezdeményezői  szerint a füstmentes szektorok létrehozása sem megfelelő megoldás, a teljes tilalmat kívánják kiharcolni. Elképzelésük szerint a szektor rendjére jelenleg vigyázó biztonsági szolgálat felügyelhetné a cigaretta tilalom betartását.

 

Forrás: Észak-Magyarország

Kép forrása: dvtk.eu

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2012. február 02. csütörtök, 18:14
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később