patai_andras

„Természetesen lehet változásokat érvényesíteni a dohányzás-szabályozásban, de ezek mögött mindig tudományos kutatásnak és bizonyítékoknak kell állnia.”


Patai András egykori ügyvezető elnök, Magyar Dohányipari Szövetség (megszűnt: 2011)


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Kevés a kuka Kunszentmiklóson PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2012. január 27. péntek, 15:45

kukaNincs megelégedve Kunszentmiklós köztisztaságával a város alpolgármestere.

Lesi Árpád javaslatára tavaly decemberben határozatot hozott a városi képviselőtestületet arról, hogy felhívja a polgármesteri hivatal illetékeseinek és a rendőrkapitányságnak a figyelmét arra, hogy jóval nagyobb figyelmet fordítsanak a köztisztaságra vonatkozó előírások betartatására, szankcionálják a szabálysértéseket.

 

 

Januárban az alpolgármester bejárta a várost és azt állapította meg, hogy semmi sem változott. A boltok előtt csomagolópapír, műanyag palackok és egyéb hulladékok fekszenek. A nem dohányzók védelme érdekében bevezetett törvény az eldobott csikkek számát is megsokszorozta. A kereskedők nem raknak ki elég kukát, szinte csak az önkormányzat gondoskodik a szeméttárolók kihelyezéséről. Amelyik bolt előtt meg van, az olyan kicsi, hogy alig fér bele valami.

Lesi Árpád a képviselő-testülettől most azt kéri, határozatban szólítsa fel a kereskedőket, a vendéglősöket, hogy sürgősen gondoskodjanak szeméttárolók és csikktartók kihelyezéséről. Erről e héten, szerdán tárgyal a városi szenátus.

 

Forrás: Petőfi Népe

Kép forrása: basic-online.hu

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2012. január 27. péntek, 15:47
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később