patai_andras

„Természetesen lehet változásokat érvényesíteni a dohányzás-szabályozásban, de ezek mögött mindig tudományos kutatásnak és bizonyítékoknak kell állnia.”


Patai András egykori ügyvezető elnök, Magyar Dohányipari Szövetség (megszűnt: 2011)


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Bulgária: korlátozás nyártól PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2012. január 27. péntek, 15:04

Bulgaria„Bulgária idén nyáron biztosan bevezeti a régóta halogatott, dohányzást korlátozó törvényt. Most már elegendő politikai támogatással rendelkezünk, és az sem zavar, hogy sokan még mindig az ellenkező oldalon állnak.” – közölte Stefan Konstantinov, az ország egészségügyért felelős minisztere.

A kormány eredetileg 2010-től tiltotta volna a zárt közösségi terekben történő dohányzást, azonban a turizmusra való esetleges negatív hatása miatt folyton halogatta a törvény bevezetését.

A Gallup mostani felmérése szerint Bulgária lakosságának 60 százaléka támogatja a törvénytervezetet, annak ellenére, hogy az emberek 39 százaléka dohányzik, ráadásul sokan igen erősen. „Az emelkedő cigarettaárak és a bevezetendő korlátozás leszokásra kényszerít bennünket!” – vélekedett sok megkérdezett dohányos.

 

Forrás: http://www.novinite.com/search_news.php?tag=full+smoking+ban 

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2012. január 27. péntek, 15:07
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később