Fodor_Pter

„Ahhoz, hogy egy felnőtt ember valóban dönthessen, hogy dohányzik-e vagy sem, szükséges lenne az építkező jellegű felvilágosításra már az óvodás kortól.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
A majdnem füstmentes ország PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2012. január 24. kedd, 16:14

NorvgiaNorvégiában lassan már az országhatárra kitehetik a „Dohányozni tilos” táblát.

Az egészségügyért felelős miniszter erőteljes kampányba fogott. Tervezete szerint betiltják a cigaretta kartonban történő árusítását, hogy a fiatalok számára érezhetőbb legyen a dohányzás valódi költsége. Tanítási idő alatt az összes oktatási intézményben, így az egyetemeken is mindenhol tilos lesz majd a dohányzás. A középületek előtti területeket pedig szintén füstmentes övezetté nyilvánítják. A miniszter reményei szerint hamarosan számos szakmában nem lesz cigarettaszünet, és a kijelölt dohányzósarkokat is teljesen felszámolják.

Ugyanakkor egyelőre nem támogatja a még ennél is radikálisabb lépéseket. Így egyelőre nem emelik a dohánytermékek vásárlási korhatárát, a dohányboltok különadóját inkább a fiatalkori dohányzás megelőzésre fordítják. „Hosszú távú célunk a dohánymentes társadalom, de csak lépésenként haladunk” – hangzik a hivatalos álláspont.

 

Forrás: http://www.norwaypost.no/news/smoking-may-be-banned-during-work-hours-26281.html 

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2012. január 24. kedd, 16:16
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később