patai_andras

„Természetesen lehet változásokat érvényesíteni a dohányzás-szabályozásban, de ezek mögött mindig tudományos kutatásnak és bizonyítékoknak kell állnia.”


Patai András egykori ügyvezető elnök, Magyar Dohányipari Szövetség (megszűnt: 2011)


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Így vélekednek a cigistopról Kecskeméten PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2012. január 17. kedd, 18:51

bubblesKecskeméten problémát okoz a vendéglátósoknak a január 1-én életbe lépett, nem dohányzók védelméről szóló törvény. Az alábbi írásban kecskeméti emberek véleménye olvasható a dohányzással kapcsolatos megszorításokról.

Almási Krisztián, dobos: - „Mivel nem cigarettázom, örülök neki, hogy szigorították a dohányzást január 1-től. A közintézményekben kevésbé zavart a füst, hiszen ott a kijelölt dohányzóhelyekkel eddig is korlátozták a cigarettázást. Sok országban nem füstölhetnek már zárt térben a dohányosok, többek között a skandináv államokban sem. Ott senki sem háborog emiatt, teljesen természetes már nekik.”

 

Tóbiás Anett, ügyvezető: - „Én elsősorban a gyerekeim szempontjából örülök a rendeletnek. Mivel otthon senki sem dohányzik, ezért különösebb változást csak a gyerekek érezhetnek az iskolában, vagy ha esetleg beülnek valahová. Azt azért megjegyezném, hogy én ennyire nem lettem volna drasztikus a dohányosokkal, ahol külön termük van, nem értem miért nem gyújthatnak rá.”

Zakarás Tibor, tanuló: - „Nálunk szinte sehol nem tartják be, és a hétvégén is ugyanúgy láttam cigizni embereket a diszkóban, mint korábban. Én nem dohányzom, de sok barátom igen, és egyet értek velük abban, hogy ez abszurd döntés volt, és ha külön teremben lehet cigizni, akkor azt meg kell engedni.”

Bercsényi-Tóth Claudia, hallgató: - „Nemdohányzóként örülök az új törvénynek, mert a füstös helyeken mindig kellemetlenül éreztem magam.”

 

Forrás: delmagyar.hu

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2012. január 17. kedd, 18:53
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később