Fodor_Pter

„Ahhoz, hogy egy felnőtt ember valóban dönthessen, hogy dohányzik-e vagy sem, szükséges lenne az építkező jellegű felvilágosításra már az óvodás kortól.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Szendvics mellé cigarettát csomagolhatnak az utazók PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2012. január 04. szerda, 16:30

cigaretta_pocketElvetette az országgyűlés azt az indítványt, amely engedélyezte volna a benzinkutakon a cigaretta árusítását. Hamarosan állami monopóliummá válhat a dohánytermékek kiskereskedelme, és ezzel együtt kizárólag a létrehozandó szakboltokban lehet majd cigarettát vásárolni.

A fiatalkorúak dohányzásának visszaszorításáról és a dohánytermékek kiskereskedelméről szóló törvényjavaslat szerint a közeljövőben állami kézbe kerülhet Magyarországon a dohánytermékek kiskereskedelme. A településeken minden kétezer fő után egy dohánybolt létrehozását engedélyeznék, így más üzletekben nem lehetne cigarettát vásárolni, ezzel együtt például a benzinkutakon sem.

Az országgyűlés végül nem fogadta el azt az indítványt, amely megfelelő ellenőrzés mellett, más termékektől elkülönítve, de engedélyezte volna a benzinkutakon is a cigaretta árusítását. A javaslat benyújtói azt kívánták volna elkerülni, hogy az országon átutazók külföldről szerezzék be az „útravaló” dohánytermékeket, adókiesést okozva az államnak

 

Forrás: orientpress.hu
AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2012. január 04. szerda, 16:32
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később