vancsa_istvan

„Amikor gimnazistaként rászoktam a dohányzásra, azért szoktam rá, mert tilos volt. Tehát én azt hiszem, hogy a tiltás mindig, minden esetben az elgondolható legrosszabb eszköz.”

Váncsa István újságíró


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Drákói szigor Szöulban PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2011. december 20. kedd, 18:06

SeoulMintegy 100 dolláros büntetésnek néz elébe, aki jövő tavasztól a koreai metropolisz utcáin vagy parkjaiban rágyújt.

„A füstmentes övezet kiterjesztését a lakosság 80%-ban támogatja” – állítják a felmérések alapján az önkormányzat képviselői. A városi vezetés 2012-ben további szigorításokat tervez. Több száz buszmegállóban, a járdaszigeteken és sétányokon is teljes lesz a dohányzási tilalom. 20 városi park már most is füstmentes, 15 természetvédelmi övezetben pedig külön dohányzóhelyeket jelölnek ki.

A tervek szerint 2014-re pedig Szöulban a közterületek több mint egy ötöde teljesen füstmentes lesz: közel 2.000 kisebb park, mind az 5.700 buszmegálló és 1.300 iskolai körzet. „Tiszteletben tartjuk a dohányosok jogait, de a passzív dohányzás komoly veszélyt jelent. Mi ez ellen próbálunk tenni valamit” – érvel a város vezetése a szigorítás mellett.

 

Forrás: http://www.koreatimes.co.kr/www/news/nation/2011/12/113_101068.html

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2011. december 20. kedd, 18:10
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később