patai_andras

„Természetesen lehet változásokat érvényesíteni a dohányzás-szabályozásban, de ezek mögött mindig tudományos kutatásnak és bizonyítékoknak kell állnia.”


Patai András egykori ügyvezető elnök, Magyar Dohányipari Szövetség (megszűnt: 2011)


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Fehér „trafikok” PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2011. december 06. kedd, 14:36

tobacco-trial-screensNéhány angliai TESCO áruház már gyakorol a jövő évre: egységes fehér tapétával vonták be néhány dohánybolt kirakatát, hogy kívülről semmiféle dohányipari termék ne látszódjon.

Csupán a „dohányáru” felirat és a „nyitva” tábla maradt az üzleteken. Ezzel próbálják tesztelni a 2012 áprilisától életbe lépő rendelet gyakorlatát a vevőiken és saját munkatársaikon. Belül az üzletben sem látható majd dohányáru, a kiszolgálás vagy rakodás során látható tároló szekrények méretét azonban a szabályozás kismértékű enyhülése következtében 1,5X1,5 méteresre növelték.

Mivel a jövő évtől csak a szuper-, és hipermarketekben vezetik be a szigorú szabályozást, a nagy cégek forgalomcsökkenésre számítanak, szöges ellentétben a független kiskereskedőkkel, akik 2015-ig haladékot kaptak.

 

Hír és kép forrása: http://www.thegrocer.co.uk//Articles.aspx?page=articles&ID=223954
AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2011. december 06. kedd, 14:41
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később